Elazığ haber, Elazığ haberleri, Elazığ haber son dakika, Elazığ gündem

Genel

Elazığ Gündem haber portalında, Elazığ güncel haberlerine, Elazığspor'dan sıcak gelişmelere, Elazığ son dakika, trafik kazası ve asayiş haberlerine hız bir şekilde ilk siz erişin.

Genel Haberleri

Yetim çocuk, biriktirdiği paraları yetim çocuklara bağışladı

Elazığ'da yaşayan yetim bir çocuk, camide duyduğu yetim projesi çerçevesinde, kendisi gibi yetim çocuklara ulaştırılmak üzere kumbarasında biriktirdiği paraları, İl Müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfına teslim etti.

Elazığ'da otluk alanda çıkan yangın binalara sıçramadan söndürüldü

Elazığ'ın otluk alanda çıkan yangın binalara sıçramadan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Duvardaki deliğe sıkışan ebabil kuşunu itfaiye ekibi kurtardı

Elazığ'da bir apartmanın duvarında bulunan deliğe sıkışan ebabil kuşu, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yuvalarına dönen leylekler kuluçkaya yattı

Baharlar birlikte binlerce kilometre uzaklıktan Elazığ'daki yuvalarına dönen leylekler kuluçkaya yattı.

Elazığ'da Hacivat Karagöz orta oyunu sahnelendi

Elazığ Belediyesi geleneksel Ramazan etkinliklerinde 7'den 70'e herkesin ilgi ve sevgiyle seyrettiği Hacivat Karagöz orta oyunu sahnelendi.

Yasak kalkınca vatandaşlar oto lastikçilerde yoğunluk oluşturdu

Zorunluğu kış lastiği uygulamasının sona ermesi ve havaların ısınmasıyla birlikte oto lastikçilerde yoğunluk yaşanmaya başlandı.

Bu görüntüler miting alanından değil, sahur halayından: Yüzlerce kişi geleneksel sahur halayında buluştu

Elazığ'da Ramazan ayının 23'üncü gününde Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen yüzlerce kişi aynı anda halay çekip, çiftetelli oynadı. 7'den 70'e vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Elazığ'da 'Baskil ters lalesi' izleme çalışması yapıldı

Elazığ Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü tarafından Baskil ters lalesi izleme çalışması gerçekleştirildi.

Elazığ'da tarımsal ekosistemler için önemli adım: Amerikan tuz çalısıyla ilk kez mera ıslahı başladı

Elazığ Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Aydıncık Köyü'nde 600 dekarlık alanda mera ıslah çalışması başlattı. Tarımsal ekosistemlerin iyileştirilmesi ve onarılması çerçevesinde pilot 3 ilden biri olan Elazığ'da ilk etapta 170 dekarlık mera alanında Amerikan tuz çalısı bitkisi toprakla buluştu.

Elazığ'da yaşlı çiftin seçim atışması

Türkiye, sabah saat 07.00'de demokrasinin yolu olan seçim için sandık başına gitti. Seçmenler, 31 Mart Mahalli İdari Genel Seçimleri için tercihte bulundu. Elazığ'da hasta olan bazı vatandaşlar İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezine başvurarak taleplerini iletti. Ekipler, hazırlıklarını yapıp talepte bulunan vatandaşları evlerinden ve hastaneden alarak oy kullanacakları okula götürdü. Bunlarda biri de Çaydaçıra Mahallesi'nde yaşayan Zeki Saatçı oldu. Ekipler, yaşlı adamı oy kullanmak için okula götürmek üzere iken, eşi, Devlet senin ayaklarına oy kullanman için ekip gönderiyor, hangisine verirsen inşallah vermediğin kazanır dedi.

Elazığ'da 173 seçmenli köy muhtarı seçim bitmeden kazandığını ilan etti

Elazığ'da Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanımı sabah saat 07.00 itibariyle başlarken, merkeze bağlı Alatarla köyünde tek aday olarak seçime giren köy muhtarı Nusret Özfidan muhtarlığını ilan etti.

Başkan Şerifoğulları: 'Güzel bir kampanya süreci geçirdik'

Oyunu kullanan Elazığ Belediye Başkanı ve adayı Şahin Şerifoğulları, 'Allah'a hamd olsun güzel bir kampanya süreci geçirdik. Sadece kendimizi ve yapabileceklerimiz anlattık. Diğer adaylar için hiçbir söz sarf etmedik. Demokratik ortamda süreci yürüttük' dedi.

Seçim bitmeden kazandığını ilan etti

Elazığ'da Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanımı sabah saat 07.00 itibariyle başlarken, merkeze bağlı İcadiye Mahalle'sinde tek aday olarak seçime giren mahalle muhtarı İrfan Gözvur, muhtarlığını ilan etti.

Esat Kabaklı Elazığlılarla buluştu

Elazığ Belediyesinin her akşam düzenlediği geleneksel Ramazan etkinlikleri programı kapsamında, Esat Kabaklı Elazığlılarla buluştu.

Elazığ'da öğrenciler fidan dikim etkinliğinde buluştu

Elazığ'da anaokulu öğrencilerine yönelik Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası çerçevesinde fidan dikim etkinliği düzenlendi.

İlkokul öğrencisinin Milli Eğitim Bakanından 'Doğalgaz' talebi gülümsetti

Fırat Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen etkinlikte, Kovancılar ilçesindeki Hacı Ahmet Özbağı İlkokulu öğrencilerine oyuncak dağıtıldı. Öğrenciler, kendilerini ziyaret eden Bir Dünya Oyuncak Topluluğu ile birlikte, gönüllerince eğlenerek keyifli vakit geçirdi. Etkinlik sonrası röportaj veren ilkokul öğrencisi Yasin Kaya'nın Milli Eğitim Bakanına yönelik espri dolu cümleleri güldürdü.

Vali Toraman: 'Birimlerimize intikal eden herhangi bir ihbar bulunmamaktadır'

Elazığ'da meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem sonrasında açıklama yapan Vali Ömer Toraman, 'Birimlerimize intikal eden herhangi bir ihbar bulunmamaktadır. Saha taramalarımız devam ediyor' dedi.

Elazığ'da hafif ticari araç elektrik direğine çarptı: 5 yaralı

Elazığ'da kontrolden çıkan hafif ticari aracın elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, biri ağır 5 kişi yaralandı.

Elazığ'da minikler doğa ile buluştu

Elazığ'da anaokulu öğrencilerine yönelik Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası çerçevesinde tohum ekim etkinliği düzenlendi.

Toplam 2521 haber.