Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Eski TBMM Meclis Başkanı Çiçek: 'Vakıflar olmasaydı Kıbrıs'ın bize ait olduğunu ispat edecek belge veya vesikamız yoktu'

Türkiye Büyük Millet Meclisi geçmiş dönem Başkanı Cemil Çiçek, Vakıflar olmasaydı Kıbrıs'ın bize ait olduğunu ispat edecek elimizde belge veya vesika yoktur anlamı çıkar. Onun için vakıf deyip geçmeyelim bu coğrafyanın ebedi vatan olduğunun en önemli teminatı biz siz değil bu vakıflardır' dedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Elazığ'da

Türkiye Odalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet bir dizi ziyaret ve açılışa katılmak üzere Elazığ'a geldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık: 'Elazığ, geçmişte terörle mücadelenin en çetin zamanlarında da teröre fırsat vermemiştir'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 'Elazığ, Anadolu kültürünün çok önemli merkezlerinden birisi olmakla birlikte geçmişte terörle mücadelenin en çetin zamanlarında da teröre fırsat vermemiştir. Terörle mücadelede en ön safta koşmuş insanların memleketidir' dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık: 'PKK ve türevlerine karşı Türkiye'nin kayıtsız kalması beklenemez'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ülkemize, güvenlik güçlerimize ve sivillere terör saldırıları gerçekleştiren, bölücü gündemiyle Suriye'nin toprak bütünlüğünü tehdit eden PKK ve türevlerine karşı Türkiye'nin kayıtsız kalması beklenemez' dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık Elazığ'da

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ'a geldi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Bulut: ''Onların parça parça söylediği ama bir bütün olarak söylemekten çekindikleri ifadelerin hepsini biz toplu olarak billboardlarda sergiledik''

AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK üyesi Metin Bulut, 'Onların parça parça söylediği ama bir bütün olarak söylemekten çekindikleri ifadelerin hepsini biz toplu olarak billboardlarda sergiledik'' dedi.

CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu'ndan Elazığ'a bakanlık sözü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde Elazığ'a bakanlık sözü verdi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: 'Ankara'da oturduk, nutuklar attık 'bize oy verin' dedik'

Elazığ'da vatandaşlara seslenen ve öz eleştiri yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Ankara'da oturduk, nutuklar attık 'bize oy verin' dedik. Siz de vermediniz, haklısınız' dedi.

CHP grup toplantısını Elazığ'da yaptı

Elazığ'a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin gurup toplantısına katıldı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: 'Türkiye güçlü ve yaralarını saran bir ülke'

Elazığ'da okulun temel atma törenine katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deprem oldu, insanlar hayatını kaybetti, binalar ve okullar yıkıldı. Ama Türkiye güçlü bir ülke. Türkiye yaralarını saran bir ülke dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Elazığ'da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli programlara katılmak üzere Elazığ'a geldi.

Başkan Yıldırım: '6'lı masanın şu anda çıkaracağı bir adayı bile yok'

Şu anda 6'lı masanın tek derdinin Recep Tayyip Erdoğan'ı makamından indirmek olduğunu belirten AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 'Başka hiçbir dertleri yok. Ülke için de söyleyecekleri hiçbir sözleri ve projeleri yok. Cumhurbaşkanımızın karşısına aday çıkartmakta acziyet içerisindeler. Sözüm ona 'şimdi erkendir, zamanı gelince çıkaracağız.' Hayır, O 6'lı masanın şu anda çıkaracağı bir adayı bile yok' dedi.

AK Parti Elazığ İl Başkan Yıldırım: 'Şehrimizin tüm sorunlarının çözümü için Ankara'da önemli adımlar atıyoruz'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Ankara'da Elazığ'ın sorunlarının çözümü noktasında önemli görüşmeler yaptıklarını belirterek, bu çerçevede Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret ettiklerini söyledi.

Elazığ'da CHP'den AK Parti'ye geçiş

Elazığ CHP İl eski Başkanlarından Mustafa Ünsal Karatepe ve beraberindeki 50 kişilik heyet, partilerinden istifa ederek AK Parti'ye geçti.

Başkan Şerifoğulları, 'Tüm ekiplerimizle şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz'

Elazığ'ın 41 mahallesine eşit şekilde hizmet götürmek adına çalışmalara devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Hemşehrilerimizin rahat bir yaşam sürdürebilmeleri için tüm ekiplerimizle şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz' dedi.

Elazığ eski CHP İl Başkanı Karatepe AK Parti'ye katıldı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ eski CHP İl Başkanlarından Mustafa Ünsal Karatepe'nin partisinden istifa ederek AK Parti'ye katılmasının partilerine güç kattığını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Yıldırım: 'AK Parti, reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 21 yılı geride bıraktı'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, partisinin 21. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Başkan Yıldırım'dan şehit Eren Bülbül'ün kabrine ziyaret

Elazığ AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, şehit Eren Bülbül'ün kabrini ziyaret ederek, annesi Ayşe Bülbül'e başsağlığı diledi.

Başkan Yıldırım'ın Erzurum çıkarması

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum'da bir dizi temaslarda bulundu.

Toplam 271 haber.