Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, o sözlerine açıklık getirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Siyaseti bırakma' sinyali olarak yorumlanan sözleri hakkında 'AK Partiliyim. Ben bu partimden ayrılır mıyım? Ben kurmuşum bu partiyi. Bu arkadaşlarımı yalnız bırakmam mümkün mü?' dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce: 'Muhalefet tarafından gündeme getirilen başörtü sorunu çözülmüş bir sorun'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 'Bir bakıyorsunuz bir başörtüsü meselesi gündeme geliyor. Bunda da hatayı yapan muhalefet bu konu geçmişte bizim genç çocuklarımız ve kızlarımız üniversitelerde sorunlar yaşadılar bunlar doğrudur. Ama bu sorun çözüldü, isteyen herkes başörtüsünü takabilir' dedi.

Eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Yıldız: 'En büyük yatırım insana olan yatırımdır'

Elazığ'da eğitimcilerle bir araya gelen Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, En büyük yatırımın yol, su, köprü, elektrik, enerji ve ulaşımdan daha önce insanımıza yatırım olduğunu hepimiz biliyoruz dedi.

Başkan Çadırcı, 'OSB yolumuz, hak ettiği standarda kavuşuyor'

Organize Sanayi Yolu'nun hak ettiği standartlara kavuşacağını aktaran Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, 'Problemi el birliği ile çözüme kavuşturmak için İl Özel İdaresi ve belediye ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeden tam hızla çalışmalarına devam ediyor' dedi.

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç 'Kamu Denetçiliği Kurumu Türkiye'nin en yeni ve en genç kurumlarından bir tanesidir'

Kamu Denetçiliği Kurumu'nun Türkiye'nin en yeni ve en genç kurumlarından bir tanesi olduğunu belirten Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, '2010 yılında yapılan anayasa değişikliği ile hayatımızda birçok şey değişti. Özellikle hak ve özgürlükler alanında çok önemli ve ciddi adımlar atıldı' dedi.

Bakan Kirişci, söylediği türküyle kulakların pasını sildi

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci Elazığ'da, İlk oyum AK Parti'ye İlk Oyum Erdoğan'a Gençlik Buluşmaları programına katıldı. Bakan Kirişci, gençler için söylediği Elazığ türküsüyle kulakların pasını sildi.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci: 'Tarım ve orman 2023'te başlayacak yeni yüzyılın merkezinde olacak'

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, tarım ve ormanın 2023'te başlayacak yeni yüzyılın merkezinde olacağını belirterek, Gençlik bizim her şeyimiz. Gençlik bizim geleceğimiz. Gençlik bizim Türkiye yüzyılına damgasını vuracak olan nesildir' dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci: 'Yeni dönemde her isteyen, istediği yere istediğini ekemeyecek dikemeyecek'

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Yeni dönemde her isteyen istediği yere istediğini ekemeyecek dikemeyecek. Bizim bu üretim planlanmasının gereği olarak böyle bir adımı da atacağız. Üretim yapmadan önce üretici gelip bize bunu elektronik ortamda soracak' dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci: 'Cumhurbaşkanımızın adeta ağzına bakan ve bu kişi ne diyecek diye bekleyen bir dünya var'

Elazığ'da tarım sektörü temsilcileriyle bir araya gelen Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 'Cumhurbaşkanımızın adeta ağzına bakan ve bu kişi ne diyecek diye bekleyen bir dünya var. Tahıl koridoru bir lider diplomasisinin, Türkiye'nin dengeli ve tutarlı dış politikasının, taraf tutmamak adına cumhurbaşkanımızın söylediklerinin bir sonucudur' dedi.

Bakan Kirişci: 'Türkiye bölgesel bir güç olmanın ötesine geçti, artık sözü dinlenilen ve atmış olduğu adımların izlenildiği global bir oyuncu'

Türkiye'nin artık herhangi bir ülke olmadığını belirten Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, 'Türkiye sadece 780 bin kilometrekarelik bir alana sıkıştırılabilecek, hapsedilecek ve kendi coğrafyasıyla meşgul olacak bir ülke değil. Aynı zamanda 462 bin kilometrelik bir mavi vatanımız var. Bununla beraber bölgesel bir güç olmanın ötesine geçti. Artık sözü dinlenilen, atmış olduğu adımların izlenildiği global bir oyuncu olduğunu gösterdi' dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, adının verildiği hatıra ormanına fidan dikti

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Elazığ mitingi sonrası adının verildiği hatıra ormanına fidan dikti.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: 'Kılıçdaroğlu, polemiği bırak da mertsen çık söyle, adamsan kararını açıkla, aday mısın, değil misin'

Adaylık konusuna değinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Kılıçdaroğlu, polemiği bırak da mertsen çık söyle, adamsan kararını açıkla, aday mısın, değil misin. Neden susuyorsun, niçin duruyorsun, neyi bekliyorsun' dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'PKK'ya kol kanat gerip arka çıkan Kılıçdaroğlu'dur'

CHP Genel Başkanının selin içinde sürüklenen bir kütüğe dönüştüğünü belirten MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Eylemleriyle beslediği, fıtratıyla bilediği siyasi nefretini Türkiye'ye karşı silah gibi kullanmaya başlamıştır. PKK'ya kol kanat gerip arka çıkan Kılıçdaroğlu'dur. FETÖ'yü aklama sözü veren Kılıçdaroğlu'dur. Terörle mücadeleye karşı çıkan Kılıçdaroğlu'dur. Yalan üstüne yalan söyleyen Kılıçdaroğlu'dur. Bu Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP uçurumun kenarındadır' dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: 'Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Elazığ'da '2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net' mitingini gerçekleştirdi. Artık 2023 seçimlerine az bir süre kaldığını ifade eden Bahçeli, 'Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Elazığ'da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin düzenlediği mitinge katılmak üzere Elazığ'a geldi.

Elazığ'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü töreni

Elazığ'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle tören düzenlendi.

Erbakan: 65 bine yakın katılım Türk siyasetinde görülmemiş bir olaydır

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen partisinin 2. Olağan Büyük Kongresi’ne ilişkin, '65 bine yakın katılım Türk siyasetinde görülmemiş bir olaydır' dedi.

Uganda Cumhuriyeti Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri Elazığ'da

Uganda Cumhuriyeti hükümeti devlet büyükleri, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın vizyon projeleri arasında yer alan Coğrafi Bilgi Sistemleri Projesi hakkında bilgi almak üzere Elazığ'a geldi.

Elazığ'da İlk Evim İlk İşyerim Projesi

Elazığ'ın Keban ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı İlk Evim-İlk İşyerim Projesi çerçevesinde 88 konut için temel atma töreni yapıldı.

Toplam 257 haber.