Elazığ haber, Elazığ haberleri, Elazığ haber son dakika, Elazığ gündem

Genel

Elazığ Gündem haber portalında, Elazığ güncel haberlerine, Elazığspor'dan sıcak gelişmelere, Elazığ son dakika, trafik kazası ve asayiş haberlerine hız bir şekilde ilk siz erişin.

Genel Haberleri

Uzman uyardı: 'Zorbalığa uğrayan çocuk kadar zorbalık yapan çocuk da mağdur'

Rehber öğretmen Bigem Varol, ailelerin akran zorbalığına karşı çocuklarını iyi gözlemlemeleri gerektiğini belirterek, zorbalığa uğrayan çocuk kadar zorbalık yapan çocuğun da mağdur olduğunu söyledi.

Elazığ Hipodromunda yeni sezon öncesi çalışmalar sürüyor

Türkiye Jokey Kulübü Elazığ Hipodromunda Nisan ayında başlayacak yarışlar öncesinde hipodrom şantiye alanına çevrilerek bakım çalışmaları başlatıldı.

Güney Kore'de bırakmak zorunda kaldığı oğlunu 8 yıl sonra kucakladı

Elazığ'da yaşayan Fuat Güler, 8 yıl önce 11 yaşındaki oğlu ile Güney Kore'ye gitti. Baba Güler, ülkeye dönerken oğlunu çocuk yaşlarda orada bırakmak zorunda kaldı. Aradan geçen yılların ardından aile ve oğullarının Elazığ Havalimanındaki buluşması duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Öğrenciler hayal etti, ana sınıfı öğretmeni gerçekleştirdi

Elazığ'a 60 kilometre uzaklıktaki Kuşhane Kom Mezrası İlkokulu öğretmeni Kübra Sününbiye, köyde yaşayan çocukların hamburger yeme hayalini gerçekleştirdi. Hayatlarında ilk kez hamburger yiyen öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okundu.

Elazığ'da son bir yılda 70 işletmeye idari işlem uygulandı

Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 2022 yılında 389 adet ihbar ve şikayet değerlendirilirken, 70 işletmeye idari işlem uygulandığı bildirildi.

Köye güvenlik kamerası kurdular, 24 saat takip ediyorlar

Keban ilçesi Göldere Köyü Muhtarlığı tarafından köy içi ve dışına güvenlik kamerası kuruldu.

'KIYI' isimli kısa film, ikinci ödülünü aldı

Elazığlı Yönetmen Mücahit Baydaş ve Tevfik Kemal Özel'in yazıp yönettiği, Aylan bebeğin annesini konu alan 'KIYI' isimli kısa film, ikinci ödülünü aldı.

90 yaşında ilk kez AVM ve sinemaya gitti, o anlar tebessüm ettirdi

Elazığ'ın merkezde ilk ve tek kadın muhtarı olan Sugözü Mahalle Muhtarı Seda Gündoğan, düzenlediği etkinlikle 40 kadını AVM ve sinemaya götürdü. Hayatında daha önce hiç AVM ve sinemaya gitmeyen 90 yaşındaki Besi ninenin sözleri tebessüm ettirdi.

Elazığ'da kapalı köy yolu kalmadı

Elazığ'da kar yağışından dolayı kapanan 84 köy yolu ulaşıma açıldı.

Jeoloji Yüksek Mühendisi Burhan Daş'tan fay uyarısı

Elazığ'da meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki depremden sonra uzmanlardan art arda son dakika açıklamalar geliyor. Depreme ilişkin açıklamalarda bulunan Elazığ Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Jeoloji Yüksek Mühendisi Burhan Daş, İçiniz rahat olsun. Ana hat üzerinde olan bir deprem değildir. Daha önce ana hat üzerinde Çelikhan, Kahramanmaraş hattı üzerinde büyük bir deprem beklediğimizi vurgulamıştık, bu beklentimiz halen devam etmekte ifadelerini kullandı.

Elazığ'da 84 köy yolu ulaşıma kapandı

Elazığ'da kar yağışından dolayı kapanan 84 köy yolunda ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ'da kardan kapanan 28 köy yolu ulaşıma açıldı

Elazığ'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışından dolayı kapanan 30 köy yolundan 28'i ulaşıma açılırken 2 köy yolunda çalışmalar devam ediyor.

E-Spor Merkezi'nde heyecan dolu turnuva sona erdi

Elazığ Belediyesi E-Spor Merkezi'nde düzenlenen Ocak 2023 Valorant Turnuvası sonladı. 16 takımın katıldığı turnuvada derece girenlere ödülleri ve kupaları verildi.

Cadde ortasında kalan ev, görenleri şaşırtıyor: 'Adamın biri yolun buradan geçip geçmediğini sordu'

Elazığ'da yol inşaatının ortasında kalan ev, sürücüleri ve görenleri şaşkına çeviriyor. Sürücülerin şaşırdığını belirten ev sahibi, Bir gün annemle otururken kapı çaldı, adamın biri yolun buradan geçip geçmediğini sordu. Geçenlerde de şoförün birisi yolun devam ettiğini düşünerek bahçe duvarına çarpmıştı dedi.

Elazığ'da yasa dışı avcılık yapan 9 kişiye idari işlem uygulandı

Doğa Koruma ve Milli Parklar Elazığ Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kaçak avlanma ile ilgili yaptığı denetimlerde toplam 9 kişiye idari işlem uyguladı.

Elazığ'da zehirlenerek öldürülen köpekler için soruşturma başlatıldı

Elazığ'ın Maden ilçesinde sokak köpeklerinin zehirlenerek öldürülmesi iddiası üzerine savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Şehit Korgeneral Osman Paşa'nın vasiyeti yerine getirildi

Bitlis'te iki yıl önce askeri helikopter kazasında şehit olan Korgeneral Osman Erbaş'ın 'Türk bayrağı' vasiyeti yerine getirildi. Türk bayrağı, Harput Mahallesi'nde üç ili kuşbakışı gören ortak bir noktaya dikildi.

Meteorolojiden Elazığ için kar uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ için kar uyarısında bulundu.

Orman Bölge Müdürlüğü, kimsesizler mezarlığına gömülen kızın mezarına ağaç dikti

Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, Elazığ'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ve annesinin kabul etmemesi nedeni ile kimsesizler mezarlığına gömülen 12 yaşındaki ağır zihinsel engelli kızın mezarının etrafına ağaç dikti.

Toplam 2570 haber.