Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Şerifoğulları sözünü tuttu, yüzde 71.60'lık yıllık zamla çalışanları enflasyona ezdirmedi

Göreve başladığı günden itibaren Elazığ Belediyesi personelinin maaşlarına rekor seviyede zam yapan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, son olarak yüzde 71.60'lık yıllık enflasyon oranında ücret artışı sağlayarak, personelini enflasyona ezdirmedi.

Bakan Kurum, cuma sonrası vatandaşlara aşure ikram etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da cuma namazı sonrasında vatandaşlara aşure ikram etti.

Bakan Murat Kurum: '2025 yılına geldiğimizde deprem bölgesi 11 ilde evine girmeyen afetzede vatandaş kalmayacak'

2025 yılına geldiklerinde deprem bölgesi 11 ilde evine girmeyen afetzede vatandaşın kalmayacağını vurgulayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'Bunun altını çizmek istiyorum. Vatandaşımızın devletine, cumhurbaşkanına olan güveni tamdır' dedi.

Bakan Kurum: 'Anlaşılan şu ki bizim bu uğraşımız ve gayretimizden Özgür Özel rahatsız olmuş'

Elazığ'dan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'e seslenen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'Anlaşılan şu ki bizim bu uğraşımız ve gayretimizden Özgür Özel rahatsız olmuş. Cumhuriyet Halk Partisi zihniyetini zaten çok net biliyoruz. Dolasıyla onlardan başka bir tavır ve eylem de beklemiyoruz' dedi.

Bakan Kurum, 'Yılsonuna kadar toplamda en az 200 bin konutu teslim edeceğiz'

Yılsonuna kadar toplamda en az 200 bin konutu teslim edeceklerini belirten Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ' İnşallah bur çerçevede her ay 25-30 bin konutun teslimiyle birlikte ailelerimize evlerine kavuşana kadar durmadan duraksamadan çalışacağız. Kardeşlerimize verdiğimiz sözleri tutacağız. 2025 yılı sonuna kadar, 11 ilde 6 Şubat depremi nedeniyle evine girmeyen hiçbir afetzede vatandaşımız kalmayacak' dedi.

Bakan Kurum, TOKİ konutlarını inceledi

Elazığ'a gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, inşaatı devam eden TOKİ konutlarını inceledi.

CHP heyetinden grevde olan işçilere destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz ve beraberindeki heyet, Eti Krom A.Ş'ye ait maden sahalarında 14 gün önce haklarının iyileştirilmesi talebiyle iş bırakma eylemi başlatan işçilere destek ziyaretinde bulundu.

AK Parti heyetinden grevde olan işçilere destek

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile beraberindeki heyet, Eti Krom AŞ'ye ait maden sahalarında 13 gün önce haklarının iyileştirilmesi talebiyle iş bırakma eylemi başlatan işçilere destek ziyaretinde bulundu.

Elazığ Valiliğine Numan Hatipoğlu atandı

Resmi Gazete'de yayınlanan karar doğrultusunda Elazığ Valiliğine Numan Hatipoğlu atandı.

TBMM Çocuk Hakları Alt Komisyonu Elazığ'da

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Çocuk Hakları Alt Komisyonu üyeleri incelemelerde bulunmak üzere Elazığ'da geldi.

Başkan Şerifoğulları, 'Aziz şehrimize yakışır kalıcı eserler bırakmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz'

Elazığ'a yakışır kalıcı eserler bırakmak için çalışmalara yoğun bir şekilde devam ettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Elazığ'ın geleceğine değer katacak bu kıymetli projemizi inşallah en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın haklı gururunu yaşayacağız' dedi.

Elazığ'da 12 ilin katılımıyla 'Büyük Gazze Yürüyüşü ve Mitingi'' düzenlenecek

Elazığ'da 26 Mayıs Pazar günü 12 ilin katılımıyla Büyük Gazze Yürüyüşü ve Mitingi'' düzenlenecek.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, 'Fırat Üniversitesi'nin başarılı bizleri mutlu ediyor'

Elazığ'ın Kıbrıs Türkü için ayrı bir önemi olduğunu belirten KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 'Fırat Üniversitesi'nin başarılı bizleri mutlu ediyor' dedi.

Başkan Gürtürk: 'Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'miz 36 yaşında '

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'nin (FHGC) 36. yıl dönümünde açıklamalarda bulunan Başkanı Serkan Gürtürk, 'Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti, Mehmet Topal, Aydın Meral, İsmet Turan, Ahmet Kaya, Coşkun Bingöl, Şükrü Kacar ve Şeref Tan gibi duayen gazeteciler tarafından kurulan köklü bir kuruluş. Gazetecilik meslekleri yanında şehrimizin her alanda kalkınması ve gelişmesinde önemli roller üstlenen meslektaşlarımızın kurup bugüne getirdikleri Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyetimizin 36. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz' dedi.

Başkan Alan: 'Başkan Şerifoğulları ikinci dönemde de birçok önemli projeyi hayata geçircektir'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı ziyaret eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 'Başkan Şerifoğulları ikinci dönemde de birçok önemli projeyi hayata geçirecektir' dedi.

AK Parti İl Başkanı Yıldırım: 'Vakit kaybetmeden sahaya çıkacağız'

Bir seçimi daha geride bıraktıklarını dile getiren AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 'Partimizin yaşadığı oy kaybının nedenlerini araştırmak ve sandığa gitmeyen seçmenin bu kararının gerekçelerini öğrenmek amacıyla vakit kaybetmeden sahaya çıkıyoruz. Bizim rotamız millettir' dedi.

Sandıktan zaferle çıkan Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları mazbatasını aldı

Elazığ'da 31 Mart'ta sandıktan zaferle çıkan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, mazbatasını aldı.

Elazığ'da polis ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor

Elazığ'da uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde polis ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmada, 1 şüpheli tutuklanırken 2 şüpheli hakkında ise işlem yapıldı.

Başkan Alan, seçimi kazananları tebrik etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 31 Mart seçimlerinde halkın teveccühleriyle seçilen belediye başkanı, il ve belediye meclis üyeleri ile muhtarları tebrik etti.

Toplam 285 haber.