Spor

Elazığ'dan spor gelişmeleri ve Elazığspor haberleri elaziggundem.com'da!

Spor Haberleri

Yunanistan'a 1 sayı farkla kaybettik

FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri B Grubu üçüncü maçında A Erkek Basketbol Mili Takımımız deplasmanda Yunanistan'a 72-71'lik skorla kaybetti.

Elazığ Belediyesi Voleybol kötü başladı

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 15. Grup'u ikinci olarak tamamlayan Elazığ Belediyesi Voleybol, Adana'da oynadığı G Grubu Play-Off ilk maçında Bergama Belediyespor'a 3-0 mağlup oldu.

Elazığspor’dan 2. kez adalet çağrısı

Elazığspor Kulübü, 1954 Kelkit Belediyespor maçı sonrası yaptığı adalet çağrısını, Başkent Gözgözler Akademi FK maçı sonrası yineledi ve yetkililerden bir kez daha adalet talep etti.

Elazığspor aşkı engel tanımıyor

Elazığsporlu taraftarlar, cezaları nedeniyle tribünde yer alamadıkları maçı bir inşaatın balkonundan izledi.

Maçın hekemine tepkiler sürüyor!

Elazığspor Kulübü, TFF 3. Lig 1. Grup’un 19. haftasında erteleme maçında oynadığı Başkent Gözgözler Akademi FK ile oynadığı maçta hakemin verdiği ve büyük eleştirilere neden olan kararları videolar eşliğinde paylaştı. Hakemin verdiği kararlar taraftara ve izleyenlere saç baş yoldurttu.

Elazığspor'un gençleri bildiğiniz gibi!

Temsilcimiz Elazığspor, erteleme maçında konuk ettiği Başkent Gözgözler Akademi FK ile golsüz berabere kalarak büyük bir fırsatı daha kaçırdı.

Elazığspor’dan adalet çağrısı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 3 maç seyircisiz oynama ve 35 bin 500 TL para cezasına çarptırılan Elazığspor, yazılı bir basın açıklaması yaparak 1954 Kelkit Belediyespor Kulübü’nün olayları kışkırttığını belirtti ve bundan sonraki süreçte adil hakemlerin maçlarını yönetmesini talep etti.

Elazığ Belediyesi Voleybol, Adana yolcusu

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 15. Grup’u ikinci olarak tamamlayan Elazığ Belediyesi Voleybol, grup maçlarına Adana’da çıkacak.

Elazığlı boksörümüz Gizem Özer'e Milli davet

Elazığ’ın başarılı boksörü Gizem Özer, Milli Takım hazırlık kampına davet edildi.

Elazığ derbisinde gülen taraf 3-2’lik skorla Yolspor oldu

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup’un 12. haftasında oynanan Kovancılarspor - Yolspor derbisinde gülen taraf 3-2’lik skorla Yolspor oldu.

Elazığ SYSK'dan farklı tarife

Kadınlar Hentbol 1. Lig A Grubu’nun 13. haftasında Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK, evinde karşılaştığı Oğuzeli Halk Eğitim Merkezi'ni farklı yendi.

Fırat Üniversitesi, 5 golle kazandı

BAL 1. Bölge 3. Grup’un 12. haftasında Fırat Üniversitesi, deplasmanda Dersimspor’u 5-0 mağlup etti.

Penaltıyı kurtarması yetmedi, falso alan top ağlarla buluştu

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde oynanan Şekerspor - Beyhan Belediyespor maçında futbol sahalarında ender görülen bir gol atıldı. Penaltıda kalecinin kurtarışı sonrasında falso alan top ağlarla buluştu.

Elazığspor: Hakem Yücetağ şehrin kaderiyle oynadı

Elazığspor Kulübü, 1954 Kelkit Belediyespor maçında çıkan olaylar ve maçın orta hakemi Burak Yücetağ’la ilgili bir açıklama yaptı.

Elazığ Basketbol, tur kapısını araladı

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi Play-Off ilk maçında Elazığ Basketbol Kulübü, deplasmanda karşılaştığı Giresun Belediye’yi 78-61 mağlup ederek, büyük avantaj kaptı.

1954 Kelkit Belediyespor maçında seyirci rekoru kırıldı

Doğukent Stadyumu, bu yana en yüksek seyirci sayısına Elazığspor - 1954 Kelkit Belediyespor maçında ulaştı.

Yeni Malatyasporlu futbolculardan hareketsiz protesto

Yeni Malatyasporlu futbolcular uzun süredir maaş alamadıkları gerekçesiyle Antalyaspor karşılaşmasının başında hareketsiz kalarak yönetime tepki gösterdi.

Elazığspor ağır yaralı

Bordo-Beyazlı ekibimiz, tribünlerin tıklım tıklım dolu olduğu maçta 1954 Kelkit Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu ve kümede kalma yolunda ağır bir yara aldı.

Elazığ SYSK, Oğuzeli HEM’i konuk edecek

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Aksaray Belediye’ye 1 sayı farkla yenilen Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK, bu hafta Gaziantep ekibini konuk edecek.

Toplam 1273 haber.