Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

AK Parti Elazığ Milletvekili Açıkkapı, ilk sözünü tuttu

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, mazbatasını alır almaz iletişim bilgilerini kamuoyuna paylaşarak verdiği ilk sözü tutmuş oldu.

Milletvekili Ejder Açıkkapı: 'Türkiye'nin şahlanış dönemi başlamıştır'

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından açıklama yaparak demokrasi şölenine katılan Elazığlılara teşekkür etti.

Elazığ'da seçim sonucu coşkuyla kutlandı

Seçim sonuçları Elazığ'da Cumhur İttifakı tarafından coşkuyla kutlandı.

Elazığ'da oy kullanma işlemi sona erdi

Elazığ'da oy verme işleminin saat 17.00'de sona ermesi ile birlikte sandıklar açıldı, oy sayımına geçildi.

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, TOOG ile geldiği okulda oyunu kullandı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyunu kullanmak için okula makam aracı TOGG ile geldi.

Elazığ'da oy kullanma işlemleri başladı

Elazığ'da Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için oy kullanma işlemleri başladı.

Açıkkapı: ''28 Mayıstan sonra ülkemizin tüm kazanımları çok daha ileriye taşınacak''

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, 14 Mayısta milletvekili çoğunluğunu Cumhur İttifakına veren Elazığlı vatandaşların tercihinin Cumhurbaşkanlığı seçiminde de güven ve istikrardan yana olacağından şüphe duymadıklarını vurguladı.

Açıkkapı: 'Cumhurbaşkanımıza Elazığ'dan rekor bir oy çıkacak'

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Elazığ halkının gönlünde taht kuran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 28 Mayısta rekor bir oy çıkacağını söyledi.

MHP Elazığ Milletvekili Işıkver, mazbatasını aldı

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) milletvekili seçilen Semih Işıkver, mazbatasını aldı.

Başkan Şerifoğulları vatandaşlarla bir araya geldi

Vatandaşların 14 Mayıs seçimlerinde cumhurbaşkanına güçlü bir destek verdiğini belirten Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'İnanıyorum ki Elazığ'ımız 28 Mayıs seçimlerinde de çok güçlü bir destekle cumhurbaşkanımızın yanında yer alacaktır' dedi.

Milletvekili Gürsel Erol mazbatasını aldı

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) milletvekili seçilen Gürsel Erol, mazbatasını aldı.

AK Parti Elazığ milletvekilleri mazbatalarını aldı

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti'den Elazığ milletvekili seçilen Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı mazbatalarını aldı.

Av. Dinç, sokak sokak gezerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek topluyor

Arabulucu avukat Aziz Dinç, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, vatandaşların Recep Tayyip Erdoğan'a neden oy vermesi, Kemal Kılıçdaroğlu'na neden oy vermemesi gerektiği konusunda broşür hazırlattı. Av. Dinç, kentte sokak sokak gezip hazırladığı broşürleri vatandaşlara dağıtarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek topluyor.

Açıkkapı: 'Köy ve mahalle muhtarlarımızın desteği bize güç veriyor'

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, köy ve mahalle muhtarlarının 14 Mayısta güven ve istikrardan yana tavır alarak AK Parti'ye, Recep Tayyip Erdoğan'a ve Cumhur İttifakına destek vermelerinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, 28 Mayısta bu desteğin artarak devam edeceğine inandığını vurguladı.

Açıkkapı: '28 Mayısta göstereceğimiz güçlü duruşla Türkiye yüzyılının öncü şehri olacağız'

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, kurulduğu günden bu yana AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a en güçlü desteği veren şehirlerden biri olan Elazığ'ın, 28 Mayısta güçlü bir duruş sergileyerek Türkiye yüzyılının öncü şehri olacağını söyledi.

73 Selamet Kuşağı Akıncıları'ndan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan'a destek

Elazığ'da 73 Selamet Kuşağı Akıncıları, 14 Mayıs'ta olduğu gibi 28 Mayıs seçimlerinde de yeniden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceklerini açıkladı.

Milletvekili Açıkkapı: 'Doymadıkları yenilgi perdesinin son sahnesi 28 Mayıs'ta kapanacak'

Algıyla vatandaşı kandırmaya çalışanların 14 Mayıs'ta büyük bir hezimet yaşadığını vurgulayan AK Parti Elazığ Milletvekili, 'Doymadıkları yenilgi perdesinin son sahnesi 28 Mayıs'ta kapanacak' dedi.

Milletvekili adayı Açık, 5 partiyi geride bıraktı

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine Elazığ'dan Bağımsız milletvekili adayı olan Prof. Dr. Yasemin Açık, aldığı oy ile Türkiye Geneli 5 siyasi partiyi geride bıraktı.

Milletvekili Açıkkapı: 'Vatandaşa bedava ev vereceğiz diyenler, bugün onları kapı dışarı ediyor'

Depremzedelere yönelik söylemleri ve tavırları nedeniyle CHP'li belediyelerin yöneticilerine tepki gösteren AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, 'Depremzedelerimize bedava ev vadediyorlardı, bugün aynı insanları utanmadan kapı dışarı ediyorlar. Tüm vatandaşlarımız çok yakında bu çarpık zihniyete cevabı bir kere daha sandıkta verecektir' dedi.

Toplam 273 haber.