Elazığ haber, Elazığ haberleri, Elazığ haber son dakika, Elazığ gündem

Genel

Elazığ Gündem haber portalında, Elazığ güncel haberlerine, Elazığspor'dan sıcak gelişmelere, Elazığ son dakika, trafik kazası ve asayiş haberlerine hız bir şekilde ilk siz erişin.

Genel Haberleri

Elazığ'da 8 köy yolunun ulaşıma açılması için çalışmalar sürüyor

Elazığ'da bir hafta önce etkisini gösteren kar yağışından dolayı kapalı olan köy yolu sayısı 8'e düşerken, yolların ulaşıma açılması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Şehit oğlunun fotoğrafını yapmak için rölyef sanatına başladı

Suriye'nin İdlib kentinde 2 yıl önce teröristler tarafından döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan teğmen Canbert Tatar'ın annesi Suna Tatar, Halk Eğitim Merkezi kursuna gelerek oğlunun fotoğraflarını rölyef baskı yapmaya başladı.

Türk Kızılayı engelli vatandaşları yalnız bırakmadı

Türk Kızılayı Elazığ Şubesi tarafından Maden ilçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara giysi ve ayakkabı yardımında bulunuldu.

Kapalı 37 köy yolunun açılması için çalışmalar sürüyor

Elazığ'da bir hafta önce etkisini gösteren kar yağışından dolayı kapalı olan 37 köy yolunun açılması için ekipler, çalışmalarını sürdürüyor.

Terzi dükkanını müzeye çevirdi

Elazığ'da terzilik yapan Osman Şengür, antika eşyalara olan merakıyla 6 yılda topladığı yüzlerce eşyayı sergileyerek, dükknını adeta bir müzeye çevirdi.

Meteorolojiden Elazığ için zirai don uyası

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ, Malatya, Bingöl, Adıyaman ve Tunceli için zirai don, uyarısında bulundu.

Yağışlar yüzde 45 arttı, barajlar dolmaya başladı

Ülke genelinde 2022 yılı içerisinde istenilen düzeyde alınan kar yağışı verilere de yansıdı. 2022 su yılı verileri dikkate alındığında geçen yıla göre Türkiye genelinde yüzde 45.4, Doğu Anadolu Bölgesi’nde yüzde 31,6 ve Elazığ’da yüzde 42, 8’lik bir artış oldu. Yağışlarla beraber Elazığ’da bulunan barajların doluluk oranı artarken bazı barajlar ise yüzde 100 seviyesine ulaştı.

Tüfekten radyoya 40 bine yakın antika eşya biriktirdi

Hayatını Elazığ’da sürdüren 64 yaşındaki Mehmet İspir, merakı üzerine başladığı antikacılıkta 16 yılı aşkın sürede binlerce değerli eşya topladı.

Elazığlı Sabri Özdoğan, Ukrayna'da savaşıyor

Ukrayna'da yaşayan Türk vatandaşı iş adamı, eline silah alıp gönüllü olarak savaşa katılan Elazığlı Sabri Özdoğan, video konferans ile bağlandığı programda yaşadıklarını anlattı.

Elazığ’da 53 köy yolunun açılması için çalışmalar sürüyor

Elazığ’da etkisini gösteren kar yağışının ardından kapanan 53 köy yolunun ulaşıma açılması için çalışmalar sürüyor.

Doktor ve öğrencilerin korosu şiddete karşı sağlıkçıların sesi oldu

Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bekir Akgün, tıp fakültesi öğrencileri ile bir araya gelerek müzik grubu kurdu. Doç. Dr. Akgün ve tıp öğrencilerinin kurduğu koro, şiddete karşı sağlıkçıların sesi oldu.

Halılarda indirimi duyan vatandaşlar eksi 4 derecede mağazaya akın etti

Elazığ'da bir iş yerinin halılarda indirime gittiğini duyan vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde eksi 4 derece soğuğa rağmen mağazaya akın etti.

Meteorolojiden Elazığ için kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ, Malatya, Bingöl, Adıyaman ve Tunceli için zirai don, kuvvetli yağış, çığ ve sel uyarısında bulundu.

Elazığ'da 86 köy yolu ulaşıma kapandı

Elazığ'da etkisini gösteren kar yağışı sonrası 547 köy yolundan 86'sının ulaşıma kapandığı bildirildi.

Bartın Elazığlılar Derneği'nde genel kurul gerçekleştirildi

2013 yılında Bartın'da kurulan Bartın Elazığlılar Derneği'nde (BARED) genel kurul gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kongrede Lütfü Gencer yeniden başkanlığa seçildi.

Eğitim Bir-Sen'den Dünya Kadınlar Günü etkinliği

Elazığ'da Eğitim Bir-Sen 1 No'lu Şubesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile etkinlik düzenlendi.

İstiklal Marşı'nın Kabulü'nün 101. yılı kutlu olsun

Elazığ'da 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Tarihi Maden Hükümet Konağı restore ediliyor

Türkiye'nin en eski mülki idare binası olduğu belirtilen 260 yıllık Tarihî Maden Hükümet Konağı'nın restorasyon çalışmaları sürüyor.

Tatbikatların aranan eli!

Elazığ'da sağlık personeli olarak çalışan Zeynep Çelik'in yaptığı gerçeğinden ayırt edilmeyen profesyonel yara makyajları, 112 tatbikatları ve eğitimlerin en önemli parçası olmaya devam ediyor.

Toplam 2641 haber.