Elazığ haber, Elazığ haberleri, Elazığ haber son dakika, Elazığ gündem

Genel

Elazığ Gündem haber portalında, Elazığ güncel haberlerine, Elazığspor'dan sıcak gelişmelere, Elazığ son dakika, trafik kazası ve asayiş haberlerine hız bir şekilde ilk siz erişin.

Genel Haberleri

Başkan Şerifoğulları: Bu şehri hak ettiği noktalara taşıyacağız

Elazığ'ın gelecek vizyonuna yakışır projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Bu şehri modern yol ve çok katlı otoparklarla, kentle özdeşleşecek meydanlarıyla, sosyal alanları, park, müze ve modern kütüphaneleriyle hak ettiği noktalara taşıyacağız' dedi.

Merhum Alparslan Türkeş Elazığ'da anıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Ülkü Ocakları'nın Kurucusu merhum Alparslan Türkeş, Elazığ'da düzenlenen etkinlikte anıldı.

Rafadan Tayfa Elazığlı çocuklarla buluştu

Türkiye'nin en çok ilgi gören animasyon çizgi filmi Rafadan Tayfa tiyatro ekibi, Elazığlı miniklerle buluştu.

Baskil'de 275 depremzede evlerine kavuştu

Elazığ'ın Baskil ilçesinde kurası çekilen 275 deprem konutunun anahtar teslim işlemleri tamamlandı. Hak sahibi vatandaşlar evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

'Yolumuzu Bulalım' tiyatro oyunu sergilendi

Fırat Üniversitesi (FÜ) Tiyatro Topluluğu öğrencileri tarafından 'Yolumuzu Bulalım' adlı tiyatro oyunu sergilendi.

Elazığlılardan Uğur Işılak'a yoğun ilgi

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinin 2. gününde Uğur Işılak sahne aldı.

Palu'da 222 depremzede evlerine kavuştu

Elazığ'ın Palu ilçesinde kurası çekilen 222 deprem konutunun anahtar teslim işlemleri tamamlandı. Hak sahibi vatandaşlar evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

İpek Yolu'nda 'İşin Var, Gücün Var' çalıştayı düzenlendi

İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi'nde 'İşin Var, Gücün Var' çalıştayı düzenlendi.

90 yıllık icra yolu ile çocuk teslim uygulaması son buluyor

Çocuk teslimi ve çocukla kişisel ilişki kurulması işlemlerinin İcra Müdürlükleri tarafından yerine getirilmesine ilişkin uygulama yerine bu işlemlerin Adalet Bakanlığınca kurulan Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri müdürlükleri tarafından yerine getirilmesine yönelik uygulama, 4 Nisan 2022 Pazartesi günü aralarında Elazığ'ın da bulunduğu 11 il merkezinde başlıyor.

Kovancılar'da otizmli öğrenciler, polis oldu

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde düzenlenen 'Otizme Mavi Işık Yak' etkinliğinde polis kıyafeti giyinen otizmli öğrenciler, polis memurlarının yardımıyla trafik kontrolü yaptı.

32 yıl önce Arıcak'ta şehit edilen öğretmenin acısını ilk günkü gibi yaşıyorlar

Arıcak'a bağlı Bükardı beldesi İlköğretim Okulu'nda görev yaptığı sırada eli kanlı terör örgütü PKK'nın 1990 yılında şehit ettiği öğretmenlerden İzzet Yüksel'in Yozgat'ta yaşayan ailesinin acısı dinmiyor.

Vatandaşlar Abdurrahman Önül konserine büyük ilgi gösterdi

Elazığ Belediyesi tarafından Ramazan ayına özel manevi iklimi geniş kitlelerle buluşturulacak etkinlikler başlarken, vatandaşlar iftardan sonra ramazan çarşısını gezerek Abdurrahman Önül konserine akın etti.

Polislerin çalışma saatleri değişti

Emniyet personeli, 12/24 çalışma sisteminden Polis Merkezi Amirlikleri ve resmi ekiplerde 8/24 ve 12/36 çalışma sistemine geçiş yapacak.

Kovancılar'da 304 konut hak sahiplerine teslim edildi

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası Kovancılar ilçesinde yapımına başlanan 304 konut tamamlanarak vatandaşlara teslim edildi.

Güllaç, Elazığlı ustaların elinde lezzet buluyor

Elazığ'da Ramazan ayında sofraların vazgeçilmez tatlısı güllaç hazırlanmaya başlarken, tatlı ustaları ise artan talebe yetişmek için yoğun mesai harcıyor.

İtfaiyeciler ilk sahuru görev başında yaptı

Elazığ Belediyesinde görevli itfaiye erleri, hazırladıkları kahvaltı ile ilk sahurlarını mesaide yaptı.

Elazığlılar ilk sahura davul ve klarnet sesiyle uyandı

Elazığ'da vatandaşlar ilk sahura davul ve klarnet sesiyle uyandı.

Elazığ'da ilk teravih namazı coşkusu yaşandı

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ilk teravih namazı tüm yurtta olduğu gibi Elazığ'da da eda edildi. Ramazan ayının ilk teravih namazında camiler doldu taştı.

Endemik bitkiler laboratuvar ortamında çoğaltılıp doğaya kazandırıldı

Elazığ'da Doku Kültür Laboratuvarı'nda çoğaltılan endemik Dicle koruğu ve mayasıl bitkisi, doğayla buluşması için Doğa Koruma Milli Parklar Bölge Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.