Ekonomi

Elazığ'dan ve ülkemizden ekonomi haberleri elazigonline.com'da

Ekonomi Haberleri

Havyarı 2 milyon liralık balık tekrar ağlara takıldı

Elazığ’da, Karakaya Baraj Gölünde bir balıkçının ağlarına Sibirya Mersin balığı takıldı. İlk defa böyle bir türle karşılaşan balıkçı, büyük şaşkınlık yaşadıktan sonra hayvanı tekrar suya bıraktı.

Elazığ TSO Meclis Başkan Vekili Aksu, TOBB organizasyonunda sunum yapacak

 Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Vekili ve Elazığ TSO 14 Meslek Komitesi Eğitim Sektörü Başkanı Veli Aksu, TOBB tarafından düzenlenecek olan sunumda eğitim sektörünün sorunları ve çözümlerini dile getirecek.

Asilhan Arslan: Üyelerimizin gıdadaki vergi indirimine uymasını istiyoruz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Asilhan Arslan, KDV indiriminin, temel gıda maddelerinde vatandaşlara rahat bir nefes aldıracağını belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın enflasyonla mücadele kampanyasına tüm üyelerin uymasını istediklerini söyledi.

Elektrik faturası yardımından kimler faydalanabilir?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın 2019 yılından bu yana yürüttüğü 'Elektrik Tüketim Desteği' miktarında artışa gidildi. Toplamda 6,4 milyar liralık kaynak tahsis edildi. Peki, elektrik faturası yardımından kimler faydalanabilir?

ETSO Başkanı Arslan: Elazığ tarihi birliktelik göstermiştir

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Maden ilçesinde MTA tarafından tespit edilen maden yataklarının Elazığ iş dünyası tarafından işletilmesiyle ilgili olarak Elazığ'da oluşan birlik ve beraberliğin tarihe not düşüldüğünü ifade etti.

Toplam 233 haber.