Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Beşar Esad, Suriye'de genel af ilan etti

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, genel af ilan ederek dünyaya dağılan Suriyelilere 'geri dönün' çağrısı yaptı.

Yeniden Refah Partililer Elazığ'da iftarda buluştu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Dünyanın birçok yerinden Müslüman kardeşlerimiz İslam toplulukları Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ı ziyaret ediyorlar. Dertlerini, tasalarını, problemlerini arz ediyorlar' dedi.

Milletvekili Ağar, liseli gençlerle bir araya geldi

AK Parti'nin daha güçlü olmasıyla birlikte Türkiye'nin de güçlü olacağını aktaran AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, 'O nedenle bizim mesuliyetimiz Türkiye'ye karşıdır. Türkiye'nin daha güçlü bir Türkiye olma iddiasının en büyük dayanağı gençlerdir' dedi.

Başkan Şerifoğulları: CHP İl Başkanı şark kurnazlığı yapıyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, gündemdeki konularla ilgili açıklama yaptı.

Bakan Kurum Abdullahpaşa'da toplu iftar programına katıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'Bu ülkenin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olan, başkomutanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a kast edenlere, onu tehdit edenlere diyoruz ki, milletin iradesine tehdit sökmez. Bu millet, Recep Tayyip Erdoğan'a düşmanlık eden tüm hadsizlere, küheylanlık yapanlara, PKK sevicilerine, Avrupa ülkelerine 'harekete geçin' diye yalvaranlara, devleti hedef gösterenlere, şehit cenazelerinde gülüşenlere, bu iflah olmaz güruha her fırsatta tokadı vurmuş, bundan sonra da vuracak ve yere serecektir. Recep Tayyip Erdoğan'ı 2023'te yeniden başkan yapacağız' dedi.

Bakan Kurum: Cumhuriyet tarihinin en büyük deprem dönüşümlerini Elazığ ve Malatya'da yaptık

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'Toplamda 24 bin 900 konut yapımı planlandı. Toplamda 36 bin konut yapılarak cumhuriyet tarihinin en büyük deprem dönüşümlerini Elazığ ve Malatya'da yapmış olduk' dedi.

Bayram tatili 9 gün olacak mı?

Milyonların gözü bugün Beştepe’de toplanacak olan Kabine Toplantısı’na çevrildi. Ramazan Bayramı öncesinde gerçekleşecek toplantıda bayram tatilinin 9 güne çıkarılıp çıkarılmayacağı değerlendirilecek.

Koltuğa oturdu ilk hedefi Elazığ'ı büyükşehir yapmak oldu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde koltuğunu ilkokul öğrencisi Emin Atıf Orman'a devretti. Orman'ın ilk hedefi ise Elazığ'ı büyükşehir yapmak oldu.

Dezenformasyon yasası geliyor

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, teklifin yakın zamanda kamuoyuna sunulacağını açıkladı.

Bakan Kasapoğlu, Elazığ'da gençlerle bir araya geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Elazığ'da gençlerle bir araya geldi.

Zelenski haddini aştı!

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Yunan Parlamentosu’na yaptığı konuşmada tepki çeken açıklamalara imza attı. Zelenski, Osmanlı Devleti'ne isyan edip binlerce Türk'ü vahşice katleden eli kanlı Filiki Eterya örgütünü övgüler dizdi.

İl koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Elazığ'da Vali Dr. Ömer Toraman başkanlığında Nisan ayı il koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Ümit Özdağ: Cumhurbaşkanı adayımız Mansur Yavaş

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ katıldığı bir canlı yayında partisinin cumhurbaşkanı adayı olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı belirlediklerini aktardı. Özdağ, halkın her kesiminden oy alacak kişinin Mansur Yavaş olduğunu vurgulayarak 'Biz Zafer Partisi olarak Mansur Yavaş'ı göreve çağırıyoruz' şeklinde konuştu.

Ayhan Bilgen: Ülke batsın, Erdoğan gitsin diyenler var

Muhalefeti hedef alan eski HDP'li Ayhan Bilgen, siyaseti 'Ülke batsın, Erdoğan gitsin' olarak okuyamayacağını söyledi.

Bakan Soylu: Alparslan Kuytul kökü dışarda olan bir adamdır

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Alparslan Kuytul kökü dışarda olan bir adamdır. Karşımızda hakikaten bir şaklaban var. Başka yerlerden talimat alan bir adam var' dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Elazığ'da 5 kişi istihdam edecek

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 465 kütüphaneci alımı için yayınladığı ilan listesinde Elazığ için de 5 kütüphaneci pozisyonu olduğu belirtildi.

Milli Eğitim Bakanı Özer, Elazığ'a müjdeleri verdi

Elazığ'a dair müjdeler veren Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 'Dolasıyla il değerlendirme toplantısında 364 milyonluk mevcut yatırımlara ilave olarak 1 milyarlık yatırımı Elazığ'a kazandırmış olduk. Toplam 2022 yılı içerisinde bütçemizde 1.3 milyara çıkarmış olduk. Bu yatırımların tamamının Elazığ'ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum' dedi.

Milli Eğitim Bakanı Özer: Yüz yüze eğitime ara vermeden devam ediyoruz

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, kararlı bir şekilde yüz yüze eğitime devam edildiğini söyleyerek, 'Eğitim sistemimizde bulunan 855 bin derslikte yüz yüze eğitime ara vermeden devam ediyoruz' dedi.

Milli Eğitim Bakanı Özer, Elazığ'da kütüphane açtı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bir dizi ziyaret kapsamında Elazığ'a gelerek Bahçekapı İlkokulunun kütüphane açılışını gerçekleştirdi.

Toplam 273 haber.