Elazığ haber, Elazığ haberleri, Elazığ haber son dakika, Elazığ gündem

Genel

Elazığ Gündem haber portalında, Elazığ güncel haberlerine, Elazığspor'dan sıcak gelişmelere, Elazığ son dakika, trafik kazası ve asayiş haberlerine hız bir şekilde ilk siz erişin.

Genel Haberleri

Elazığ'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Elazığ'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102. yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlandı.

Vali Toraman koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Alper'e devretti

Elazığ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Vali Dr. Ömer Toraman koltuğunu 4. Sınıf öğrencisi Alper Toker'e devretti. Toker'in ilk isteği ise okul bahçesine asfalt dökülmesi oldu.

Elazığ'da jandarma ekipleri, çocukları misafir etti

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günü dolayısıyla çocukları ağırladı.

'Işkın'a ulaşmak için zorlu yolculuklardan geçiyorlar

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde yaşayan köylüler, ekşimsi tadıyla kiviyi andıran ışkın bitkisini toplamak için yüksek rakımlı dağlara gökyüzü aydınlanmadan tırmanıyor.

Arıcak'ta dev yılan görenleri korkuttu

Elazığ'ın Arıcak ilçesinde bir vatandaş, yaklaşık 2 metre uzunluğundaki yılanı görünce ne yapacağını şaşırdı. Taşların arasında ilerleyen yılan, bir süre sonra ağacın altına girerek gözden kaybolurken, o anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Ahmet Şimşirgil Elazığlılarla buluştu

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinliklerin tüm hızıyla sürüyor.

Baskil'deki kaya mezarları turizme kazandırılmayı bekleniyor

Elazığ'ın Baskil ilçesinde bulunan ve 5 yıl önce tescillenen Urartular döneminden kalma kaya mezarlarının, turizme kazandırılması bekleniyor.

Gelinciklerin görsel şöleni

Baharın gelmesiyle birlikte kendiliğinden yetişen gelincik çiçeği, Elazığ'da görsel şölen sunuyor.

Elazığ'ın 40 yıllık altyapı sorunu çözüme kavuşuyor

Elazığ'da şehrin bugünü ve yarınları için büyük önem taşıyan altyapı sorununa neşter vurduklarını belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Marka yatırımlarla gelişimine değer kattığımız şehrimizin mevcut altyapısı ömrünü tamamlamıştır. Bu doğrultuda göreve gelir gelmez elimizi taşın altına koyduk ve çalışmalarımızı başlattık' dedi.

Elazığ Belediyesi yol yapım çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, yol yapım ve modernizasyon çalışmalarını sürdürüyor.

'Kantinbüs' kantini bulunmayan köy okulları için yollarda

Elazığ'da kantini bulunmayan köy okulları için hayata geçirilen Kantinbüs, köy köy dolaşarak öğrencilere ücretsiz hizmet veriyor.

Elazığ'da Kalecik Barajı ve Tatar Göleti yüzde 100 doldu

Yoğun geçen yağışların ardından Elazığ Karakoçan Kalecik Barajı ve Kovancılar Tatar göleti, yüzde 100'lük doluluk seviyesine ulaştı.

Ramazan etkinliklerinde Turgut Kırgil sahne aldı

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen 'Geleneksel Ramazan Etkinlikleri' çerçevesinde, Elazığlı tasavvuf müziği sanatçısı Turgut Kırgil vatandaşlarla bir araya geldi.

Elazığ Belediyesi'nden günlük 2 bin 300 kişilik iftar

Elazığ Belediyesi her gün 2 bin 300 kişilik 3 çeşit sıcak yemek ve tatlı hazırlayarak vatandaşların evlerine teslim ediyor.

Miniklerden sevimli Elazığ halayı

Elazığ'da bir ortaokulun ana sınıfı öğrencileri, Elazığ dik halayı gösterisiyle hem güldürdü hem de büyük beğeni aldı.

Elazığ'da toz taşınımı etkili oldu

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce birçok il ve ilçe için yapılan toz taşınımı uyarısının ardından Elazığ'da da toz bulutu etkili oldu.

Elazığ'da yaban hayatı ve kaçak avcılar, fotokapanlarla tespit ediliyor

Elazığ'da yaban hayatının takibi için kurulan foto kapanlar ile yaban hayvanları doğal yaşamlarında kayıt altına alınırken aynı zamanda kaçak avcılarda tespit ediliyor.

Ruhsuz duvarları hayalleriyle renklendiriyor

Elazığ'da yaşayan 57 yaşındaki 2 çocuk babası Nihat Kaban çizdiği resimlerle duvarlara hayat veriyor. Vatandaşların büyük ilgisini çeken çalışmalara imza atan Kaban, çizdiği resimlerle işletmelerin aranan ismi oldu.

Yeni doğan iki oğlağın heybedeki sevimli yolculuğu görenlerin içini ısıttı

Elazığ'da havaların ısınmasıyla birlikte hayvanlarını otlatmak için yaylaya giden göçerin yeni doğan iki oğlağı at üstünde heybede taşıması görenlerin içini ısıttı.