Elazığ haber, Elazığ haberleri, Elazığ haber son dakika, Elazığ gündem

Genel

Elazığ Gündem haber portalında, Elazığ güncel haberlerine, Elazığspor'dan sıcak gelişmelere, Elazığ son dakika, trafik kazası ve asayiş haberlerine hız bir şekilde ilk siz erişin.

Genel Haberleri

Elazığ'da Ramazan programları devam ediyor

Elazığ Belediyesi Ramazan programları, Ramazan ayının manevi iklimi ve coşkusunu yaşatmaya devam ediyor.

TKKD'den ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı

Türk Kadınlar Konseyi Derneği Elazığ Şubesi tarafından ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulunuldu.

Soy isminin hakkını verdi, sokak sokak gezerek 1 milyonun üzerinde kitap topladı

Elazığ'da yaklaşık 6 yıl önce torununun teşviki ile kenti pikapla sokak sokak gezerek atıl durumdaki defter ve kitapları toplayan Erdal Gezeroğlu, 6 yıl içerisinde 1 milyonun üzerinde kitap topladı. Atık kitapları geri dönüşüm merkezlerine ulaştıran Gezeroğlu, kullanılabilecek kırtasiye malzemelerini öğrencilere ücretsiz dağıtıyor.

Elazığ'da Ramazan ayının ilk cuma namazında camiler doldu

Elazığ'da Ramazan ayının ilk cuma namazında camiler doldu taştı.

Üniversiteli gençlerden polise sürpriz kutlama

Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü sebebiyle Elazığ'da bir öğrenci yurdunda kalan öğrenciler polislere Yurtta olay var diyerek ihbarda bulundu. Olay yerine intikal eden ekipler meşalelerle karşılandı.

Elazığ'da lise öğrencisi radar geliştirdi

Elazığ'da 10'uncu sınıf öğrencisi 250 lira bütçe ile askeri, denizcilik ve havacılık alanında kullanılabilecek radar geliştirdi.

İptal edilen Maden ihalesi bir kez daha ilana çıkarıldı

Elazığ maden sahasının iptal edilen ihalesi bir kez daha ilana çıkarıldığını belirten Elazığ Mermerciler Ve Madenciler Derneği Genel Sekreteri Yüksek Maden Mühendisi Hayri Günay, “05.04.2022 tarihinde yeni bir ihale ilan edilmiştir. İhale tarihi yasal sınırlar içerisinde ihalenin yapılacağı en erken tarih olan 15 günlük sınıra uygun olarak yine yangından mal kaçırır gibi 21.04.2022 tarihine alınmıştır” dedi.

Elazığ'da sofraların vazgeçilmez lezzeti: Palu Tava

Elazığ yöresine özgü bir yemek çeşidi olan ve genellikle Ramazan ayında daha fazla tüketilen Palu tava, bu sene de Ramazan sofraların vazgeçilmez lezzeti oldu.

Sıcaklığın artmasıyla yılanlar görülmeye başlandı

Elazığ'da havaların ısınmasıyla birlikte kırsal kesimlerde yılanlar görülmeye başlandı.

60 yıldır aynı direğe yuva yapıyorlardı, bu yıl yine geldiler

Elazığ'da yıllardır aynı direğe yuva yapan leylekler, havaların ısınmasıyla birlikte geri döndü. Önceki sene deprem, geçen sene de elektrik firmasının yıktığı yuvalar leylekler tarafından yeniden yapıldı.

Yayılan kokular vatandaşı canından bezdirdi

Elazığ'da depremin ardında bir mahalle adeta kağıt toplayıcısı ve hurdacıların merkezi haline geldi. Mahallede kötü kokunun yayıldığını dile getiren vatandaşlar, artık dışarı çıkamadıklarını ve imkanı olanın mahalleden taşındığını söyledi.

Elazığ'da kurt sürüsü görüntülendi

Elazığ'ın Maden ilçesinde kurt sürüsü görüntülendi. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Çocuklara Ramazan ayı ve camiler hakkında bilgiler veriliyor

Elazığ'da sürdürülen Cami ve Çocuk Buluşması Projesiyle çocuklara ramazan ayının önemi anlatılıyor.

Kuyumcular ramazan sonrası düğünleri dört gözle bekliyor

Elazığ'da Ramazan ayı olması nedeniyle durgun bir sezon yaşayan kuyumcular, dört gözle ramazan sonrası açılacak düğün sezonunu bekliyor.

DSİ Genel Müdürü Yıldız: Elazığ'a 15 baraj ve 3 yeraltı depolaması kazandırdık

Doğu'nun ve ülke tarımının en önemli illerinden biri olan Elazığ'da ziraatın daha da gelişmesi için son 19 yılda 87 adet tesis ile 2 milyar 850 milyon TL yatırım yaptıklarını vurgulayan DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız, 'Elazığ'da son 19 yılda 15 baraj ve 3 yeraltı depolaması inşa ettik' dedi.

Sivrice'de 208 depremzede evlerine kavuştu

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde işlemleri tamamlanan 208 konutun anahtar teslim işlemleri tamamlandı. Hak sahibi vatandaşlar evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Başkan Şerifoğulları: Bu şehri hak ettiği noktalara taşıyacağız

Elazığ'ın gelecek vizyonuna yakışır projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Bu şehri modern yol ve çok katlı otoparklarla, kentle özdeşleşecek meydanlarıyla, sosyal alanları, park, müze ve modern kütüphaneleriyle hak ettiği noktalara taşıyacağız' dedi.

Merhum Alparslan Türkeş Elazığ'da anıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Ülkü Ocakları'nın Kurucusu merhum Alparslan Türkeş, Elazığ'da düzenlenen etkinlikte anıldı.

Rafadan Tayfa Elazığlı çocuklarla buluştu

Türkiye'nin en çok ilgi gören animasyon çizgi filmi Rafadan Tayfa tiyatro ekibi, Elazığlı miniklerle buluştu.