Elazığ haber, Elazığ haberleri, Elazığ haber son dakika, Elazığ gündem

Genel

Elazığ Gündem haber portalında, Elazığ güncel haberlerine, Elazığspor'dan sıcak gelişmelere, Elazığ son dakika, trafik kazası ve asayiş haberlerine hız bir şekilde ilk siz erişin.

Genel Haberleri

24 bin TOKİ konutunun yapıldığı Elazığ'da vatandaşlar güven içerisinde yaşıyor

Elazığ'da 2020 yılında meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından kentte 24 bin 83 TOKİ konutu yapıldı. Konutlarla şehir adeta yenilenirken, vatandaşlar güven içerisinde oturmanın mutluluğunu yaşıyor.

Depremzedeler Elazığ Havalimanı'na akın etti, adım atacak yer kalmadı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 büyük deprem sonrasında bölgelerdeki havaalanlarının hasar görmesi sonucu depremzedeler, Elazığ Havalimanı'na akın etti.

Elazığ'da kardan dolayı kapanan 12 köy yolunda çalışmalar sürüyor

Elazığ'da kar nedeniyle kapalı bulunan 12 köy yolunda çalışmalar sürüyor.

Tren vagonları depremzedelerin evi oldu

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 büyük deprem sonrasında evleri ağır hasar alan Elazığ'daki depremzedeler, tren vagonlarında misafir ediliyor.

İlk sarsıntıyı atlatan, ikincisinde enkaz altında kalan depremzede o anlar anlattı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki ilk depremden kurtulan, fakat ikinci depremde ısınmak için girdiği deponun enkazında kalan 60 yaşındaki Duran Keleş, oğlu ve akrabaları tarafından kurtarıldı. Baba ve oğlu o anları anlattı.

Almanya'dan izne geldi, araba almak için gittiği Hatay'da babasıyla enkaz altında kalarak hayatını kaybetti

Almanya'dan izne gelen genç, babasıyla birlikte araba almak için gittiği Hatay'da konakladığı otelin çökmesi sonucu enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Baba oğul bugün Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı.

Depremde hayatını kaybeden uzman çavuş ve eşi son yolculuğuna uğurlandı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Aykut Yerlikaya ve eşi, memleketleri Elazığ'da son yolculuklarına uğurlandı.

Elazığ'da bir cami ibadete kapatıldı

Elazığ merkezde bulunan Yeni Cami, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 büyük depremin ardından yapılan hasar tespiti çalışmaları çerçevesinde ibadete kapatıldı.

Eşi yanında can veren anne kızıyla birlikte 5,5 saat sonra enkazdan çıkartıldı

Malatya'da kızıyla birlikte enkaz altında kalan ve 5,5 saat sonra kurtarılan 2 çocuk annesi Gülay Duran, eşini kaybetti. Eşinin yanında vefat ettiğini dile getiren Duran, 'Eşime seslendim, eli elimin içindeydi, baktım ses ve nefesi yok dedi.

Gazi Caddesi'nde yıkım işlemleri başladı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 büyük depremde Elazığ genelinde bir bina yıkılırken 93 bina ise ağır hasar aldı. Bu çerçevede şehrin en işlek caddesi olan Gazi Caddesi'nde yıkım işlemleri başladı.

Milli boksör Gizem Özer'in teyzesi, depremde yaşamını yitirdi

Elazığlı milli boksör Gizem Özer'in teyzesi, Malatya'da enkaz altında kalarak vefat etti.

Elazığ'dan deprem bölgesine yardımlar sürüyor

Elazığ'da vatandaşlar depremzedelere yardım için adeta tek yürek oldu. Kurulan alanlarda toplanan yardımlar, deprem bölgelerine gönderiliyor.

Elazığ'da 109 köy yolu açıldı, 89'unda çalışma sürüyor

Elazığ'da kar nedeniyle kapanan 198 köy yolunun 109'u açılırken 89'unda ise çalışmalar sürüyor.

Abdest alırken depreme yakalanan ve boyun kemiği kırılan depremzede: 'Ben bu kadar hiç korkmadım, nefesim gitti'

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde abdest almak için girdiği evin çökmesi sonucu moloz altında kalan ve boyun kemiği kırılan 3 çocuk annesi Aynur Barka, yaşadığı korku dolu anları anlattı.

Toplantıda depreme yakalanan katılımcılar 'besmele' çekti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantı sırasında 5.3'lük deprem meydana geldi. Toplantıya katılanlar besmele getirerek depremin durmasını bekledi.

Başkan Şerifoğulları, 'Bugün tüm Türkiye için tek yürek olma vaktidir'

Vatandaşlara yardım çağrısında bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Bugün tüm Türkiye için tek yürek olma vaktidir. Bugün yaraları sarma vaktidir' dedi.

Eşi ve çocuğu kurtuldu fakat o kurtulamadı, Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı

Adıyaman'da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Öner Ünal, memleketi Elazığ'da son yolculuğuna uğurlandı. Öte yandan Ünal'ın eşini ve çocuğunun enkaz altından sağ olarak çıkartıldığı öğrenildi.

Elazığ, depremzedeler için tek yürek oldu

Elazığ Belediye Başkan Şerifoğulları'nın depremzedeler için başlattığı yardım çağrısına vatandaşlardan büyük destek geldi.

Depremden yaralı kurtulanlar o anları anlattı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 büyük depremden yaralı olarak kurtulan ve tedavileri devam eden depremzedeler, o dehşet anlarını anlattı.

Toplam 2568 haber.